Roadshow Arnhem | NHMB software | Officieel NL Odoo Partner

Odoo Roadshow Arnhem

NHMB software en Odoo bij Robbers & van den Hoogen

Ontdek de toekomst van bedrijfssoftware tijdens de Odoo Roadshow in Arnhem

Ben je geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bedrijfssoftware? Wil je meer weten over hoe Odoo's alles-in-één platform bedrijven over de hele wereld transformeert en voorbereid op de toekomst? Dan mag je de Odoo Roadshow in Arnhem niet missen!

Wat is de Odoo Roadshow?

De Odoo Roadshow is een reeks wereldwijde evenementen die bedrijven de kans biedt om de kracht van Odoo te ontdekken. Odoo is een toonaangevend softwareplatform dat een breed scala aan bedrijfsbehoeften ondersteunt, van boekhouding en CRM tot voorraadbeheer en e-commerce. Tijdens de Roadshow kunnen deelnemers meer te weten komen over de nieuwste functies, updates en best practices van Odoo.

Waar en wanneer is de Odoo Roadshow?

De Odoo Roadshow zal plaatsvinden in Arnhem, een stad in Nederland die bekend staat om zijn innovatieve zakelijke omgeving. 

  • Datum: Donderdag 18 april 2024
  • Tijd: Van 18:00 tot 21:00 uur
  • Locatie: Robb​ers & van den Hoogen, Velperweg 23, 6824 Arnhem, Nederland

Robbers & van den Hoogen is een zeer respectabele wijnhandelaar, hofleverancier, en tevens partner van NHMB software. 
Ook is het een passende locatie voor gezellige evenementen in hartje Arnhem, oftewel de perfecte plaats voor onze Odoo Roadshow, gesponsord door NHMB software.
Robbers & van den Hoogen biedt in haar wijnwinkel een uitgelezen selectie van hoogwaardige wijnen uit verschillende landen en regio's. Tijdens de afsluitende netwerkborrel is de gelegenheid hier een selectie van te mogen ervaren. Een leuke bonus als je het ons vraagt.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Odoo Roadshow kunnen deelnemers het volgende verwachten:

  • Live interactieve demo van de nieuwste Odoo-functionaliteiten en toepassingen.
  • Leren van ervaringen van bedrijven die Odoo hebben geïmplementeerd en hun bedrijfsprocessen hebben verbeterd.
  • Gerichte antwoorden op allerlei vragen met betrekking tot onder andere Odoo implementatie, aanpassing, optimalisatie en ondersteuning.
  • Persoonlijk advies van Odoo experts uit België en de officiële regionale partner, NHMB software.
  • Netwerken met andere zakelijke professionals en experts uit de industrie, onder het genot van een hapje en een drankje.

Hoe kan je deelnemen

Aanmelden kun je doen via de officiële Odoo website, deelnemen is natuurlijk compleet vrijblijvend en kosteloos.

Wat is Odoo?

Odoo is een alles-in-één bedrijfsbeheersysteem dat een breed scala aan functionaliteiten biedt om verschillende aspecten van een bedrijf te beheren. Met zijn modulaire aanpak kunnen bedrijven de specifieke modules kiezen die ze nodig hebben, zoals CRM, boekhouding, voorraadbeheer, productieplanning, HR-management en meer. Wat Odoo echt onderscheidt, is de flexibiliteit en aanpasbaarheid ervan. 

Bedrijven kunnen de software aanpassen aan hun unieke behoeften en groeipatronen, waardoor het een schaalbare oplossing is die met hen meegroeit. Bovendien is de intuïtieve gebruikersinterface van Odoo ontworpen voor gebruiksgemak, waardoor het gemakkelijk is voor medewerkers om te leren en te gebruiken. De actieve gemeenschap rond Odoo zorgt voor voortdurende ontwikkeling, ondersteuning en uitbreiding van functionaliteiten, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor bedrijven van elke omvang die streven naar efficiëntie, groei en concurrentievoordeel.

Wie is NHMB software

NHMB software ontwikkelt en implementeert Odoo toepassingen, als officieel partner. Hierbij wordt de standaard zoveel mogelijk aangehouden, verbeterd, en door middel van deze semi-maatwerk gemaakte softwareoplossingen voor bedrijven, wordt de vraag naar sectorspecifieke behoeften vervuld. NHMB software gebruikt klantspecifieke data om voor hen passende producten en diensten te creëren, welke in te schalen zijn onder de noemer ERP-systeem, CRM-software, en bijbehorende koppelingen of maatwerkoplossingen. De aanpak omvat een directe, oprechte en persoonlijke vorm van consultancy, analyse, ontwikkeling, implementatie en ondersteuning, gericht op het verbeteren van operationele efficiëntie en het stimuleren van bedrijfsgroei voor klanten/partners. Partners bestaan vooral uit ondernemers binnen het MKB.

- Niels is oprichter en mede-eigenaar, verantwoordelijk voor het algeheel management, projectmanagement, sales- en marketingactiviteiten. Met zijn ervaring in bedrijfskunde, sales en management is hij verantwoordelijk voor het overzien van de strategische richting van het bedrijf en het waarborgen van de kwaliteit van de dienstverlening. Niels speelt een essentiële rol bij het coördineren van projecten, het bewaken van deadlines en het waarborgen van klanttevredenheid door middel van effectieve communicatie en samenwerking.

- Martin is oprichter en mede-eigenaar, verantwoordelijk voor alle technische ontwikkeling en implementatie, alsmede finance. Hij heeft uitgebreide ervaring in finance en is een echte vakspecialist als het aankomt op Odoo implementatie. Martin speelt een essentiële rol bij de realisatie van projecten, het trainen van eindgebruikers, het waarborgen van een technisch veilige omgeving voor alle partners en een makkelijke manier van werken voor iedereen.

Samen verzorgen zij procesoptimalisaties, welke nog voor ontwikkeling en implementatie in de basis een diepgaande analyse ondergaan hebben. In combinatie met goede alles-in-één bedrijfssoftware, precies wat je nodig hebt om jouw organisatie weer toekomstbestendig te maken.

Mis het niet!

Of je nu een start-up bent, op zoek naar een flexibele en schaalbare oplossing, of een gevestigd bedrijf dat efficiëntie en groei nastreeft; de Odoo Roadshow samen met regionale partner NHMB software, biedt waardevolle inzichten en inspiratie voor iedereen die geïnteresseerd is in de mogelijkheden van passende, toekomstbestendige bedrijfssoftware. Meld je via deze knop vandaag nog aan voor dit niet te missen evenement in Arnhem, en reserveer je plek!


Voor meer informatie over de Odoo Roadshow kun je contact met ons opnemen!