FAQ | NHMB software

Wat een goed ERP systeem voor jou is, hangt af van je dagelijkse bedrijfsprocessen. Wat doe je precies en hoe geef je dat invulling. Met name de functionaliteit, inhoud en modules van een goed ERP systeem moeten daar aan voldoen. Dan ben je blij met NHMB Odoo software of NHMB Odoo Enterprise als goed ERP systeem. Ons systeem is namelijk enorm flexibel in te richten en daardoor voor vrijwel iedereen de juiste keuze.

Met onze website module maak je eenvoudig een website, door het gebruiken van zogeheten 'drag-and-drop' blokken. Zo kun je zonder kennis van HTML code toch iets moois maken! Een blog, website, webshop, wat je maar wil. En het beste is: het is volledig te koppelen aan onze ERP+CRM Odoo software! Dus alle online aanvragen, zoals: ingevulde contactformulieren, demo's, en reserveringen zijn met een druk op de knop gedaan door de klant en direct zichtbaar in je eigen systeem. Inclusief alle klantspecifieke informatie en geautomatiseerde vervolgacties, zoals bevestigingen of een zelfgekozen PDF bestand. Dat zijn enkele voorbeelden van mogelijkheden die je kan gebruiken bij het maken van een website via onze website module.

Mocht het nou niet helemaal lukken, of wil je het liever aan een professional overlaten? Dan zijn wij van NHMB software beschikbaar om jou te helpen. Zelf in regie blijven, door ons te zeggen wat je precies wil? Graag zelfs, we gaan graag voor je aan de slag!

De basis is hierin het belangrijkst, het thema is namelijk heel breed en het online landschap verandert continu. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Een hele mond vol, maar doorgaans komt het neer op je plaats binnen Google verbeteren. Sleutelonderdelen zijn: title tag, header tags, meta description, alt text, key words. Met Odoo kun je makkelijk al deze SEO sleutelonderdelen binnen de website module aanpassen, zonder noodzaak om kennis van HTML code te hebben. Odoo past dit automatisch toe.

Wat heb ik nodig om mijn projecten te managen?

Een projectmanagement module natuurlijk! Die hebben wij voor je. Wat goede projectmanagement software doet is ervoor zorgen dat jij nooit meer iets vergeet te doen; je hebt het namelijk vaststaan. Ook in de communicatie met je collega's is het van groot belang dat iedereen weet wat er van elkaar verwacht wordt. Iedere opdracht werk je het liefst uit in deeltaken binnen een project, om het overzichtelijk en daardoor makkelijker te maken. De afronding is op tijd en binnen budget, iedereen tevreden. Met NHMB Odoo software heb je alles wat je nodig hebt om succesvol projecten te managen! Voor jou en je team, netjes gekoppeld aan alle gewenste afdelingen en werkprocessen, zoals sales en finance.