NHMB software | Blog | Spraakmakende gesprekken

Spraakmakende gesprekken

4 Maanden verder

Hoera! Wij bestaan alweer 4 maanden 'voor het echie'. Sinds onze KVK inschrijving op 07-07-2022. Lucky number 7. Reden voor een feestje?

Het is geen geheim dat wij zo nu en dan mogen genieten van een drankje tijdens de vrijmibo. Dat zorgt nogal eens voor spraakmakende gesprekken en bijzondere uitspraken.

De absolute winnaar delen wij graag met jullie op deze bijzondere dag:

Van een bekende kroegbaas hier uit Zevenaar, die het liefst zo traditioneel mogelijk blijft werken. Naar wens van zijn klant mag altijd alles gewoon op rekening, wat geschiedt in losse, handgeschreven bonnetjes, die open en bloot op de balie bij de kassa liggen. Klaar om weg te waaien betaald te worden. Toen we gezellig stonden te zijn en vanuit hem de vraag kwam wat hij als kroegbaas met onze software zou moeten; reageerden wij dat het direct extra winst zou opleveren. Alleen al door de open rekeningen die dan netjes worden voldaan.

“Hoe bedoel je?” Vroeg onze grote vriend.
'Nou, doordat er geen enkel bonnetje meer ‘spontaan’ zal verdwijnen.’
Daarop kwam als reactie: 
“Maar waar moeten die bonnetjes heen dan? Ze hebben toch geen pootjes?”

Ja … Dan ben je uitgeluld natuurlijk!

Dus onze vraag aan jullie, lieve lezers: 
Hebben jouw bonnetjes al pootjes?! Of wil je gewoon liever het risico niet lopen dat ze pootjes krijgen? In dat geval helpen wij je graag aan bonnetjesvrije werkprocessen! Bonus: in het kader van duurzaamheid ben je dan een absolute winnaar. Wel zo veilig; voor je het weet heb je klaar-overs nodig voor al die wandelende bonnetjes…