Ons team | NHMB Software

Ons team


NHMB software is een jonge onderneming die zich bezighoudt met het verbeteren van bedrijfsprocessen en het implementeren van NHMB Odoo software, om werken makkelijker te maken! NHMB software is gevestigd in Zevenaar, Gelderland, en wij hebben een passie voor regionaal ondernemerschap.

Wees gerust, ook wij hebben onze klanten door het hele land. 

We stellen onszelf graag voor:

Niels Hendricksen

Hi! Ik ben Niels, geboren in het mooie jaar 1990 en woon in Zevenaar. Naast mijn hobby's en sporten heb ik een passie voor optimalisatie - heel eerlijk, dat is gewoon een mooi woord voor makkelijk werken. Ik help je dan ook graag aan nieuwe bedrijfssoftware, om ook jouw leven weer een stukje makkelijker te maken.

Van jongs af aan ben ik commercieel actief, met roots in de retail en opgegroeid in een echte ondernemersfamilie. In de loop van de jaren heb ik veel mogen zien, leren en doen binnen diverse organisaties.
Zo heb ik vele jaren ervaring in de B2C sector, voornamelijk in de retail branche. Opeenvolgend ben ik in de B2B sector beland, in diverse branches. Dit maakt dat ik allerlei soorten software heb leren kennen, vooral op gebruikersniveau. Al die plus- en minpunten hebben wij meegenomen, voor zover mogelijk verbeterd en verwerkt in ons eigen NHMB Odoo software systeem!

Doe een belletje, mail of vul ons contactformulier in, dan kom ik langs voor een kop koffie en bespreken we de mogelijkheden om jouw leven én dat van je collega's weer een stukje makkelijker te maken!

Laten we kennismaken

Martin Bloemberg

Ik ben Martin Bloemberg, geboren in 1988 en woonachtig in Zevenaar. Sinds 2019 ben ik dé specialist op het gebied van implementatie en ondersteuning van het softwareplatform van Odoo: hét softwareplatform dat je nodig hebt om je bedrijf te kunnen runnen. Het platform van Odoo is op dit moment het snelst groeiende bedrijfssoftware platform ter wereld.

Vanuit NHMB software hebben wij onze eigen slimme pakketten ontwikkeld, gebouwd op Odoo, voordelig en makkelijk in gebruik. Het is mijn persoonlijke missie om je zo goed mogelijk te helpen en samen de bedrijfsprocessen te runnen vanuit één overzichtelijke, moderne omgeving.

Neem contact op met ons, wij helpen je graag verder!