Ons team | NHMB software
NHMB software team

Ons team


NHMB software is een moderne onderneming die zich bezighoudt met het verbeteren van bedrijfsprocessen, middels het implementeren van Odoo Enterprise en NHMB Odoo software.

Dit doen wij om werken makkelijker te maken en zo tijd te winnen. Voor iedereen!

NHMB software is gevestigd in Zevenaar, Gelderland, en wij hebben een passie voor regionaal ondernemerschap. Wees gerust, wij hebben door het hele land onze partners (klanten) zitten. Dus waar je ook bent, wij kunnen jou ook helpen tijd te winnen met onze Odoo software!

Wij stellen ons team graag voor:

Niels Hendricksen NHMB software

Niels Hendricksen


Hi! Ik ben Niels Hendricksen, geboren in het mooie jaar 1990 en woon in Zevenaar. Naast mijn hobby's en sporten heb ik een passie voor optimalisatie - heel eerlijk, dat is gewoon een mooi woord voor makkelijk werken. Ik help je dan ook graag aan nieuwe bedrijfssoftware, om ook jouw leven weer een stukje makkelijker te maken en zowel zakelijk als privé tijd te winnen.

Van jongs af aan ben ik commercieel actief, met roots in de retail en opgegroeid in een echte ondernemersfamilie. In de loop van de jaren heb ik veel mogen zien, leren en doen binnen diverse organisaties.
Zo heb ik vele jaren ervaring in de B2C sector en opeenvolgend ben ik in de B2B sector beland, in diverse branches. Dit maakt dat ik allerlei soorten software heb leren kennen, vooral op gebruikersniveau. Al die plus- en minpunten hebben wij meegenomen, voor zover mogelijk verbeterd en verwerkt in ons eigen NHMB Odoo software systeem!

Doe een belletje, mail of vul ons contactformulier in, dan kom ik langs voor een kop koffie en bespreken we de mogelijkheden om jouw leven én dat van je collega's weer een stukje makkelijker te maken en tijd te winnen!

Laten we kennismaken

Martin Bloemberg NHMB software

Martin Bloemberg


Ik ben Martin Bloemberg, geboren in 1988 en woonachtig in Zevenaar. Al een goed aantal jaren ben ik dé specialist op het gebied van implementatie en ondersteuning van het softwareplatform van Odoo: hét systeem dat je nodig hebt om je bedrijf te kunnen runnen. Odoo is op dit moment het snelst groeiende bedrijfssoftware platform ter wereld.

Vanuit NHMB software hebben wij onze eigen slimme pakketten ontwikkeld, gebouwd op Odoo, voordelig en makkelijk in gebruik. Dat bieden wij aan, alsmede professionele implementatie van Odoo Enterprise. Het is mijn persoonlijke missie om je zo goed mogelijk te helpen en samen de bedrijfsprocessen te runnen vanuit één overzichtelijke, moderne omgeving.

Neem contact op met ons, wij helpen je graag verder!

Sjoerd NHMB software

Sjoerd - CMD topper


Hoi, ik ben Sjoerd, CMD topper. Ik ben bij NHMB software binnengerold als stagiair Communicatie Multimedia Design vanuit de HAN in Arnhem. 

Wat ik o.a. tot dusver heb gedaan is het maken van een nieuw brandbook, inclusief vernieuwd logo en huisstijl. Samen mooie dingen maken; dat is een leus die vaak wordt uitgesproken bij NHMB en waar ik mij volledig in kan vinden!

Martijn NHMB software

Martijn - ICT topper


Hallo, mijn naam is Martijn, ICT topper. Ik kom uit Zevenaar en ben momenteel vooral lekker bij NHMB software aan de slag met het importeren van data en implementeren van modules naar wens van de klant. 

Om efficiënt te kunnen werken en zo tijd te besparen heb je veel baat bij een ERP of CRM systeem. Gelukkig bieden wij die! Maar dat systeem moet natuurlijk wel op jouw organisatie worden afgestemd. Een belangrijk onderdeel daarvan is dat jouw data netjes en veilig wordt verwerkt.

Daarbij help ik dus. Zo kan jij met een gerust hart werken, en vooral ook tijd overhouden voor andere zaken, zoals leuke dingen doen met je vrienden en familie!

Ian NHMB software

Ian - Software Dev topper


Hoi, ik ben Ian, Software Dev topper. Ik kom uit Zutphen en ben bij NHMB software begonnen als stagiair Software Development.

Wat ik voornamelijk doe is het upgraden van NHMB Odoo software, en ik mocht mee naar de Odoo Experience Days in Brussel, om mijn held Fabien Pinckaers te ontmoeten. En het was een hele toffe, leerzame ervaring, dat ook zeker!

Max NHMB software

Max - Software Dev topper


Hallo, mijn naam is Max, Software Dev topper. Ik kom uit Herveld en ben bij NHMB software binnengekomen als stagiair Software Development.

Wat ik voornamelijk doe is het upgraden van NHMB Odoo software, en ik mocht mee naar de Odoo Experience Days in Brussel, om te helpen de boel op stelten te zetten. Ook omdat het naast leuk, erg leerzaam was, dat moet ik wel toegeven.

Anas NHMB softwareAnas - Voormalig trainee commerciële topper


Hi, ik ben Anas en ik kom uit Pakistan. Bij NHMB software werkte ik als trainee commerciële topper. NHMB hielp mij integreren en leren werken in Nederland.

Ik mocht assisteren in het contact zoeken en het maken van (digitale) afspraken voor een demo en uitleg van de dienstverlening en Odoo software. Mogelijk heb je mailtjes van mij en wil je graag wat extra info, daarvoor mag je bij Niels zijn!